Cloud Belgium “We do IT for you”

Dankzij een ruim aanbod van spitstechnologische diensten kan CloudBelgium u begeleiden vanaf het ontwerp van uw computerinfrastructuur. Analyse, implementatie, integratie en ontwikkeling: elk project wordt op maat uitgewerkt om tegemoet te komen aan uw specifieke eisen.

CloudBelgium luistert ook naar u: ons team is bereikbaar via verschillende communicatiekanalen van uw voorkeur , zowel elektronisch als telefonisch. U krijgt altijd een gepersonaliseerd onthaal. CloudBelgium is een onderneming op mensenmaat; uw contactpersoon kent uw infrastructuur omdat hij deze samen met u heeft ontworpen en bepaald.

CloudBelgium steunt op stevige pijlers: beschikbaarheid, competentie en reactievermogen. Concreet? Uw vragen en uw verzoeken worden snel en individueel behandeld.

CloudBelgium staat dicht bij u: onze kantoren en ons technical support team bevinden zich in het centrum van het land. Inderdaad, Nabijheid is immers een belangrijke veiligheidsfactor: wij garanderen de vertrouwelijkheid van de diensten waarvan u geniet, overal in België.

Sommige partners